lauantai 12. tammikuuta 2013

Kisoja, kisoja....

Viime viikonloput ovat menneet agikisojen parissa. Sunnuntaina 6.1 kisat meni hyvin; kolmestä hyllystä huolimatta, radat olivat hyvät ja vauhdikkaat. Tänään lauantaina sen sijaan kisat menivät ihan penkin alle; Pimu kävi ylikierroksilla ja teki omia kuvioitaan. Tänään tuomarina oli Martti Salonen. Radat eivät olleet helppoja, mutta tehtävissä, jos koira olisi pysynyt "lapasessa". Vaan ei pysynyt. 

Keskiviikkona Iitu tapasi veljensä Onnin. Kävimme pentujen kanssa hallilla tutustumassa agilityn ihmeelliseen maailmaan. Agility jäi tosin sivuseikaksi, kun nämä kaksi viipeltäjää kohtasivat. 
Onni oli komistunut viime näkemästä ja voi kuinka kiltti ja kivaluonteinen se on! Iitu yritti ensin narttumaiseen tapaansa pomottaa Onnia ja oli viivana paikalla, kun yritin leikkiä Onnin kanssa. Äitiinsä tullut, yhtä mustasukkainen! Leikki vei kuitenkin Iitun mukanaan ja kaikki kärhämä unohtui hyvin pian. Molemmat olivat tunnin riehunnan jälkeen aika väsyneitä.

Iitu pääsee nyt käytöskouluun eli hän aloittaa TOKOn alkeet ensi sunnuntaina. Mitähän siitäkin tulee!  Kotona Iitu on tottunut koiriin, kun lauman jatkeena on mennä vilistänyt. Koirat eivät sitä paljon peloita, ei edes kisoissa, joissa Iitu on ollut turistina mukana. Uudet ihmiset sen sijaan ovat Iitulle hieman arveluttavia.  Iitulle tekee hyvää nähdä vieraita ihmisiä ja joutua heidän käsittelyynsä. Paljon on vielä pienellä opittavaa!


Sisko ja sen veli

Väliaika

Joko jatketaan?

Painitaan sisko, jooko!?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti