tiistai 18. kesäkuuta 2013

Agilityn SM-kisat

Lauantaiaamuna aikaisin suuntasimme kohti Kirkkonummea. Treenikaveri Irene ja kooikkeripoika Johnny lähtivät myös meidän matkaan. Johnny oli mukana varakoirana, eikä joutunut tositoimiin vielä tänä vuonna.
Porsk:n medijoukkue sai tuloksen, joten se oli parannusta viime vuoteen. Pimun kanssa otimme vitosen radalta, kun ohjasin tytön A-esteen ohi. Tuomarina medeillä oli Tuomo Pajari, kooikkeri-ihminen hänkin.
Rata videolla, olkaa hyvät!
http://youtu.be/oLJ6KDaTkoU

Sunnuntaiaamuna läksimme Pimun kanssa kaksin matkaan. Meidän rataantutustuminen oli  klo 9.15, joten olimme kisapaikalla jo hyvissä ajoin.
Anne Saviojan hypäri oli tosi vauhdikas, ihanneaika vain 35 sekuntia. Tiesin jo lähtiessäni, että yhdessä kohdassa on vaikea käännös. Varmistelin Pimun käännöksen liiankin hyvin ja hups heijaa, sinne se tyttö vilahti putken väärään päähän. Kyllä harmitti, siinä meni finaalipaikka. Rata oli muutoin ihan tosi hyvä ja nopea. Pimu on vaan niin hyvä koira! Ensi vuonna uusi yritys.

Toivotan Hyvää ja rauhallista Juhannusjuhlaa kaikille lukijoilleni!


1 kommentti:

  1. Napsin kuvia molempina päivinä ja teistäkin on kuvia: http://mikokooiker.kuvat.fi/kuvat/2013-06-16+Agilityn+SM-kisat/

    VastaaPoista