lauantai 7. syyskuuta 2013

Porvoonseudun koiraharrastajien seuramestaruus käytiin tiistaina 4.9. 
Iitu-neiti oli vielä liian nuori osallistuakseen mölliluokkaan, vaikka haluja hänellä olisi ollut. Tällä kertaa Iitun oli tyydyttävä turistin osaan kisoissa.
Pimu kisasi ensimmäisen kerran lääkärissäkäynnin jälkeen ja voi kuinka tyttö oli intoa täynnä. Pimu voitti seuranmestaruuden mediluokassa ja aikojen perusteella koko kisan. Vaikka itse sanonkin, niin hienoa menoa se oli. Se tekemisen riemu, kuuliaisuus ja miellytämisenhalu saisi tarttua tuohon tyttäreenkin. Ehkä sekin aika joskus koittaa.
Olen koko viikon järjestellyt ShowHaun rekkakiertueen Porvoon osuutta, eritoten matchshowta. Onneksi se on nyt ohi. Minulla oli koirat mukana siltä varalta, että ehtisin nekin kuvauttaa ja käyttää Iitua kehässä. 
Molemmat onnistuivat; tytöt kävivät kuvassa ja Iitu esiintyi ensimmäistä kertaa matchshowssa.
Eihän tuo kaikkein parasta esiintymistä ollut; tuomarille piti hieman murista, kun niin hirveästi pelotti. Muutoin kehässä Iitu keskittyi tekemiseen ja seisoi todella nätisti paikoillaan. Olen aikas ylpeä tytöstä, luulin oikeesti, että katastrofi siitä tulee. Sinisten 4 on enskikertalaiselle, arkajalka Iitulle oikein hyvä tulos.
Käykääpä kurkkaamassa Pimun ja Iitun kuvia www.showhau.fi ja äänestäkää meidän kaunokaisia. 
Tätä mieltä Iitu on näyttelyistä ja ruusukkeista
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti