keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pääosissa Iitu
Viime viikolla Iitu pääsi treenaamaan Porsk:n sm-ryhmän koirakoiden kanssa. Kouluttajana meillä oli Taija Mäkelä Mäntsälästä. Iitun kanssa rataa tehtiin pätkissä, mutta hienosti tyttö pärjäsi kokeneiden agilitykoirien treenissä. 
Sunnuntaina lähdimme sitten kokeilemaan taitoja Tuusulaan. Tuusulan nuoret koiraharrastajat olivat järjestäneet agi-epikset. Niin vähän kun olen Iitun kanssa treenannut, täytyy kai sanoa, että pikkuinen on oikea luonnonlahjakkuus. Yksi rima putosi ja ohjaaja kämmi toisen vitosen, mutta hienosti Iitu sijoittui toiseksi. Iitu on nopea, mutta ei vielä varma radalla. Se vaatii loppuunviedyt ja oikea-aikaiset ohjaukset. Tässä kohtaa sorrun aina ohjaamaan Iitua niinkuin Pimua.
Vietimme pari päivää mökillä vesisateessa. Koirat tuskin sadetta edes huomasivat, kun muutenkin lilluivat vedessä koko ajan. Katiskalla käydessämme, koirat tekivät tuplasukelluksen. Soutuvene oli märkä ja liukas. Koirat kurkottelivat veneen reunalla ja enkös minä soutanut kivelle; äkkipysähdys ja kaksi kooikkeria yli laidan. Pää edellä uppeluksiin ja siitä uimalla kotirantaan. Pelästyin itse enemmin, koirat eivät olleet moksiskaan.
Sunnuntaina suuntaamme Janakkalaan agirotutapahtumaan. Iitua pyydettiin serkkujen, Lentävien Luppakorvien joukkueeseen. Iitulla on kova paikka, hän on joukkueen ankkuri. Pitää mennä huomenna vielä vähän lisää treenaamaan....
Iitu saarikierroksella

Rennosti veneessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti