sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kisapäivitys

29-30.8 Lieto

Lähdimme matkaan jo perjantaina. Ajoimme Kaarinaan majapaikkaamme Koivukankareeseen. 
Pimu oli aloittanut juoksun jo viikkoa aikaisemmin, joten Iitu alkaisi myös pian. Lauantaiaamuna tutkin neiti-Iitun, ei vielä mitään. Iitun eka rata oli klo 13.30. Ilmoitin koiran normaalisti ja lähdin lämppälenkille tyttöjen kanssa. Silloin se tapahtui, hana aukesi ja juoksu alkoi. Niin kovasti harmitti, sillä kisa oli peruttava.
Sunnuntaina kisasin sitten Pimun kanssa. Punainen nauha hihnassa, housut jalassa ja matto kainalossa lähtöalueelle. Tavallinen rumba ja Pimu oli kovin hämillään. Eka rata meni ihan haahuiluksi, vauhti oli poissa.
Neljä rataa ja neljä hyllyä. Hyvät hyllyt kuitenkin ja ihan omasta ohjauksesta johtuvat.
Oli kyllä niin mieltäylentävää, että ajattelin jo jättää koko agilityn.

No, parin päivän päästä ilmoitin Pimun kuitenkin Kotkan iltakisoihin. Tulos 0, vitonen ja viisitoista, ei yhtään HYLlyä.

Meillä kävi myös Iitun poikakaveri kylässä. Kivaluonteinen ja melko harvinainen sukulinja tällä poitsulla. Se kuulostikin liian hyvältä, sillä hommasta ei tullut mitään. Kävimme lopulta Univetissä asiantuntijan pakeilla ja pojalla todettiin siittiövikoja eikä siemennystä tehty. Toisaalta ihan hyvä, sillä olen aina ollut vastaan näitä keinotekoisia juttuja. Luonto valikoi näin, Iitusta ei luultavasti tule äitiä, ainakaan tästä juoksusta.

Viikonloppu vietettiin saaressa. Mökki on nyt laitettu talviteloille, ehkä tämä oli viimeinen kerta tänä vuonna saaressa.
Vesi oli vielä melko lämmintä ja koirat saivat uida sydämensä kyllyydestä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti