keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vuoden eka kisattiin Hyvinkäällä 9.1. Pakkanen oli vähän hellittänyt ja pystyimme vähän ulkonakin lenkkeilemään ratojen välissä. Onneksi halli on lämmin.
Kakkosten radalla oli tuomarina Anne Viitanen. Ensimmäisenä oli hyppyrata, jonka Iitu voitti hienolla ajalla ja otti toisen LUVAn.
Agirata hyllytettiin, vaikka olikin hyvä HYL. Toinen agirata oli myös hyvä; Iitu kuunteli ja tuli hienosti ohjauksiin. Kontakteista olen oikein ylpeä. Voittonollalla noustiin sitten agilityn aateliin eli kolmosluokkaan. Oli kyllä mahtava päivä.
Pimun kanssa kisattiin sitten seuraava lauantaina 16.1. Vantaan Ojangossa. Siellä kaikilla radoilla oli tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Hänellä oli kivat radat, helpohkot, vaikka joka radassa oli yksi pommi, todella hankala paikka. 
Agiradalla aloitettiin ja Pimu nappasi nollan, sijoitus 4. 
Toisena oli hypäri ja toinen nolla, sijoitus vasta 8. vaikka aika oli hyvä -9,82.  
Seuraava agilityrata ja taas nollarata, sijoitus 6. Tämä ihan ohjaajan huonosta ohjauksesta, kielto oli lähellä. Mutta Pimulle siis triplanollat Vantaalta.


Iitun todistukset
Pimun triplanollajuhlat
Kovat pakkaset alkavat käydä jo koirienkin hermoille. Ulkoilu ei oikein onnistu, kun tassut meinaavat jäätyä, eikä energiaa saa kunnolla purettua.
Iitu keksi taas itselleen tekemistä, kun jäi hetkeksi yksin kotiin. Ihan liikaa energiaa, kuva alla.
Iitu uudisti kengät ja sukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti