maanantai 26. syyskuuta 2016

Ikkunaprinsessat Pimu ja IituOli ihan pakko helpottaa agilitytuskaa ja lauantaina 24.9 kisasin Pimun kanssa Hyvinkäällä NoDon kisoissa.
Pimu oli niin täpinöissään pitkän tauon jälkeen ja se oli ihan huippuhyvä. 
Aloitimme hypärillä ja 4. viimeiselle esteelle teimme puhdasta rataa, kunnes jäin jälkeen aina vain enemmin enkä ehtinyt tyttöä ohjaamaan. Hyl mikä hyl, mutta hieno sellainen.
Agiradalta tuli vitonen puomin alastulolta. Pimu meni vauhdilla ja kun saavutin sen, niin se loikkasi kuin arojänis.
Toinen agirata myös vitonen, koska jäin taas jälkeen. Kielto tuli hypyltä, joka oli ihan suoraan seinään päin pitkän suoran jälkeen. Tyttö tiennyt minne mennä vaan jäi pyörimään esteen eteen ja käsihän sieltä nousi. Tuomarina oli Jari Helin ja harjoittelijatuomarina Jarmo Kumpulainen.
Olen niin tyytyväinen, vaikka oma vauhti ei enää riitäkkään Pimun vauhtiin. On se niin ihku.

Iitu sai tyytyä katsojan osaan ja protestoi sitä myös kuuluvasti.  Kotona se tuo palloa ja frisbeeta vuoron perään, en tiedä rauhoittuuko Iitu synnytyksen lähestyessä. Pikkuiset saavat kyllä aika kyytiä Iitun masussa, välillä ihan hirvittää. Kaipa tuo tietää rajansa, jos tietää. 
Kaikki, mikä kulkee ruoan nimellä, menee sujahtaen alas Iitun kurkusta. Olen lisännyt sille yhden aterian päivässä, katsotaan mihin asti se riittää. 
Pentukyselyita on tullut todella paljon. Ei taida kaikille omaa pikkukoissua Myrskymatalan kennelistä riittää, vaikka niin  sitä toivoisinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti