lauantai 19. maaliskuuta 2022

Pentuja kysytään paljon ja koska edelleenkin olen kovin huono päivittämään tätä blogia, niin päätin, että kennelini Facebook-ryhmä saa toimittaa blogin virkaa. 

Ken siis haluaa, voi pyytää liittymistä Myrskymatalan kooikkerit fb-ryhmään. Tässä ryhmässä  pääsee paremmin tutustumaan Myrskymatalan koiriin. 

Myrskymatalan kooikkerit ovat olleet järjestään kaikki kovin energisiä ja aktiivisia. Kotisohvan valtaajiksi niistä ei ole, tekemistä pitää olla. Olen aina sanonut, että suotavaa olisi, jos pentua mielivällä olisi entuudestaan koirakokemusta, sillä kooikkeri vaatii johdonmukaista koulutusta ja paljon tekemistä.

Ja kyllä Lissun juoksuja odotellaan. Pentuja toivotaan seuraavasta juoksusta, mutta mikään ei ole niin epävarmaa kuin kasvatustyö. Kaikkea voi sattua, siksi en ala varailemaan pentuja ennenkuin niitä on oikeasti pentulaatikossa. 

Kasvatuksessa minulle tärkeimmät asiat ovat koiran terveys ja luonne. Kasvattajat tietävät, että sopivan matchin löytäminen on todella vaikeaa. Riskejä on olemassa vaikka niitä kuinka minimoitaisiin. Pari kivaa poitsua on kyllä löytynyt, täytyy vain toivoa että kemiat kohtaisivat. Näistä kerron sitten, kun se on ajankohtaista.

Myrskymatalan fb-ryhmä ei siis suoraan tarkoita, että "nyt saa pentuja" se tarkoittaa, että yritän avoimesti kertoa millaisia koiria koiria meillä on, mitä me harrastetaan ja touhutaan niiden kanssa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti