sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Hups heijaa, onpas aikaa kulunut edellisestä päivityksestä! Eipä tässä kyllä ole ollutkaan mitään erityistä kerrottavaa.
Agilityssä startattiin eka kolmosten kisa täällä Porvoossa torstai iltana 23.5. Radat olivat mielestäni aika kinkkiset; agiradalta sekä hypäriltä tuli hylätty suoritus. Tuomarina oli Kati Vala.  Kun katsoin videolta kummatkin suoritukset, niin kyllähän se vika oli ohjaajassa, yllätys, yllätys! Molemmilla radoilla putki koitui meidän kohtaloksi vain siitä syystä, että katsoin ja käännyin, enkä luottanut Pimuun ja hups, sinne se tyttö vilahti. Olen kyllä ihan tyytyväinen suorituksiimme, sillä muutoin meno näytti ihan hyvältä.
Ensi viikonloppu meneekin taas agilityn merkeissä. Heti perjantai aamusta lähdetään kohti Jyväskylää SM-kisoihin. Edustamme oman seuran medijoukkuetta. Tulee melko ranka viikonloppu, mutta SM-kisa on aina sen arvoinen!
Eilen lauantaina 9.6 pyörähdettiin Riihimäellä koikkereiden erikoisnäyttelyssä. Pimu sai todella hyvän arvostelun ja ERIn, mutta siihen se sitten jäikin. Hollantilaistuomari Diana Striegel piti ilmiselvästi pienistä, hennoista nartuista ja oli tosi tarkka karvanvärin suhteen. Ainoa kritiikki Pimun arvostelussa oli: White could be a little more white siis valkoinen voisi olla hieman valkoisempaa!?
Kovasti oli myös pennuista kiinnostuneita ihmisiä liikenteessä. Mukava huomata, että ihmiset harkitsevat ja miettivät tarkkaan pennun ostoa. Tapasin monta kivaa perhettä, jonne voisin pennun antaa ihan hyvillä mielin. Terveisiä vaan kaikille teille!!!
Kuvaajalta oli zoomi kateissa, eikä kuvat oikein muutenkaan onnistuneet, mutta alla yksi otos valionarttujen kehästä. Pimu on kuvassa hollantilaisväreissä olevan esittäjänsä kanssa koivun katveessa.
Valionartut kehässä Riihimäellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti