sunnuntai 19. elokuuta 2012

"Elämä on tylsää; frisbeet ovat hävinneet, pallot piilotettu, ihan kun ne ei enää haluaisi leikkiä mun kanssa" ajattelee Pimu-rukka onnettomana. Pentusten odotus ei tunnu tätä mammaa vielä haittaavan eikä vauhtia hidastavan. Yritin laittaa leluja piiloon, että tyttö vähän rauhoittuisi. Nyt Pimu leikkii kävyillä, hän odottaa kun käpy putoaa puusta, keräilee niitä rappusille, mutta siitä huolimatta kaikki Pipsan löytämät kävyt ovat niitä parhaimpia leikkikaluja. Uimassa olen antanut Pimun käydä ja siellä omassa elementissään se viihtyykin hyvin! Ruokahalu kasvaa ja vauhti kiihtyy, mitä tästä vielä tulee!
Köyhän lapsen lelu

2 kommenttia:

 1. Eihän raskaus ole sairaus. Meillä on mammat saaneet leikkiä ihan niin kauan kuin ovat tahtoneet, lenkkeilty on niin kauan kuin mukaan lähtevät ja jaksavat ja lenkkien pituudet tehty koiran mukaan. Uimaan sen sijaan ei meillä kantavat nartut pääse tulehdusriskin takia, mutta ei muuten ole rajoituksia (agility yms rasittavat lajit lopetetaan kyllä kuitenkin) mutta leluilla ovat saaneet leikkiä, metsässä juosta irti ja spurttailla oman mielensä mukaan. Autoonkin saanet hypätä ja sieltä pois aika pitkälle, ihan lopussa niitä vältelty ja nostettu autoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huolenpidosta Susanna!
   En todellakaan tarkoittanut rajoittaneeni koirani liikkumista enkä leikkimistä (joka onkin mission impossible tässä tapauksessa). Liukkaat rappuset ja märkä laituri eivät vaan ole paras yhdistelmä meidän tyttö tuulispäälle. Pari törmäystä ja muutama "läheltäpiti"-tilanne laittaa kyllä varomaan....

   Poista