sunnuntai 12. elokuuta 2012


Päivitykset ovat jääneet vähiin ihan sen tavallisen kiireen takia ja siksi, että ei ole mitään erityisempää tapahtunutkaan. Täällä mökillä on nyt aikaa kirjoitella kuulumisia.
Viime sunnuntaina kisasin vielä Pimulin kanssa Porvoossa meidän oman seuran kisoissa ja se tavallinen 3 hyllyä oli taas saaliina. Radat olivat kyllä ihan sujuvat, mutta eihän siinä tarvita kuin se yksi virhe. Salme Mujunen oli tuomaroimassa ja radat olivat mielestäni tosi mukavat.
Kuvagalleriaan lisäsin muutaman agilitykuvan.
Mutta nyt asiaan:
Keskiviikkona käytiin Mäntsälässä pieneläinklinikalla ultraamassa Lentävän Luppakorvan Tuulispää ja kuvassa näkyi ainakin neljä, mahdollisesti viisi pientä penneliä. TUULI-pennut ovat saaneet alkunsa. Ihanaa; pikku-Pimuja ja Pikku-Jerryjä on siis meille tulossa. Pidetään peukkuja, että odotus menee hyvin!
Nyt meillä elo rauhoittuu, jos se nyt tuon tytön kanssa mitenkään on mahdollista. Kisatauko alkoi jo viime pyhänä, eikä agilityä treenata ennenkuin tulevat pennut muuttavat omiin koteihinsa. Pimu saa nyt levätä ja kerätä voimia tulevaan. Tuolla se nyt "lepää"; riehuu pihalla frisbeensä kanssa, välillä se hyppää laiturilta mereen ja käy uimassa muutaman kierroksen. Se on ihan ymmällään, kun kukaan ei heitä sille frisbeetä. Siispä hän vie sitä itse veteen, hakee ja vähän haukkuu sille ja sama uudestaan. Pikkupenneleistä tulee luultavasti ihan sekopäisiä, sellasta kyytiä ne raukkaparat nyt saavat oman mammansa kanssa.
Nyt viimeisen viikon aikana Pimu on muuttunut. Siitä on tullut hellyydenkipeä ja ihan suunnattoman ahne. Mikä vain näyttää ruoalta, se katoaa hetkessä Pimun kitaan. Eilen sille kelpasi kananmunat kuoret ja paprikat se nappasi salamannopeasti lautaselta. Vadelmat, mustikat ja jäniksenpapanat kuuluvat nyt myös hänen ruokavalioonsa. Selvästi raskaanaolevan mielihaluja!!
Pentukyselyjä on tullut tosi paljon, tähän mennessä jo 30 yhteydenottoa. Kaikki tulevat neljä pentua ovat jo varattuja. Pari "bonuspentua" olisi tietysti kiva, että mahdollisimman moni pentuja kysellyt olisi saanut oman pikku-kooikkerinsa. Kiitän kaikkia kennel Myrskymatalan pennuista kiinnostuneita ja toivotan onnea ja sitkeyttä pennun etsintään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti