lauantai 27. lokakuuta 2012

Uusia kokemuksia
Viime viikolla aloin totuttaa pentuja autoiluun. Hyvinhän se meni; kaikki nukkuivat koko automatkan ja jatkoivan untaan vielä kotona. 
Raikasta ulkoilmaa pääsimme nuuhkaisemaan kerrankin kun ei satanut. Pennut hieman ihmettelivät uusiä ääniä, mutta rohkeina jatkoivat tutkimuksiaan ja söivät puista varisseita lehtiä....
Kaulapannat saivat pennut rapsuttamaan kaulaansa. Toiset kun huomasivat kaverilla pannan ja kuinka kiva siitä on vetää, unohtui sekin rapsutus.
Pennut ovat lähes vieroitettu emosta. Aina kun silmä välttää, menee Pimu lastensa luo ja imettää niitä vähän, suotakoon se hänelle vielä hetken aikaa. 
Illalla, juuri kun pennut ovat nukahtaneet, käy Pimu tökkimässä niitä kuonollaan ja saa koko lauman hereille. Sitten hän itse tulee tyytyväisenä viereeni nukkumaan ja ajattelee varmaan, että "Varmistettu, kaikki kunnossa!"
Pennut ovat nyt sirutettuja, lääkärintarkastamia ja rekisteröityjä. Tässä koko kaartin viralliset nimet, melkein kaikilla on kutsumanimikin tiedossa (suluissa).
Tytöt : Myrskymatalan Tuulia (Iitu) , Suvituuli (Ruska) ja Tuulikki
Pojat:  Myrskymatalan Villi Tuuli (Affe), Lounatuulen Laulu (Otava) ja Tuulen Taikuri (Onni)
Kohta pennut muuttavat uusiin koteihin. Aika on mennyt kuin siivillä. 
Videolla, toisten jo ollessa lepäämässä, sitkeimmät  Affe ja Onni jatkavat piiloleikkiään jääkaapin takana. Ruska ja Tuulikki taas kinastelevat pöydän alla ja sitten tulee uni.
Pari kuvaa lisätty myös Pentuja-otsikon alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti