sunnuntai 20. lokakuuta 2013


Eilen lähes varma siitä, että lopetan agilityn kokonaan. Olin niin masentunut, kun tulosta ei vaan kisoissa tule. Kisasin Pimun kanssa kolme rataa Lägin kisoissa Vantaalla, tuomarina Heidi Viitaniemi. 
Seurakaverini Merja kuvasi meidän kaikki radat ja sieltähän se karmea totuus taas paljastui; sössivä ohjaaja unohtaa radan. Tuolta radalta tuli vitonen; Pimu otti kiellon, kun en todella muistanut minne mennä seuraavaksi. Ja nuo kontaktit... Kas tässä ja saa nauraa!
http://www.youtube.com/watch?v=kotQnuT8-CA
Radat olivat aikamoista kieputusta, eikä montaa nollatulosta nähty. Hyppyrataa kuvaa hyvin se, että yliaikanollalla sai kakkossijan. Nopeillä koirilla ei ollut mitään jakoa!
Ainoa ilon aihe eilisessä kisassa oli kasvattini Affe, joka oli turistina Stinan mukana. Affe oli nimensä mukaan villi ja vallaton, aivan hurmaava kooikkeripoika. 
Nyt olemme myös päässeet kokeilemaan flyballia. Seurassa on herätetty flyball eloon pitkän tauon jälkeen. Messarin kilpailuun haetaan joukkuetta ja pitihän meidänkin sitä kokeilla.
Pallohullu-Iitu järkyttyi, kun sitä täytyi pitää kiinni. Iitun ikä ei riitä joukkueeseen, joten kokeilemme sitä ehkä joskus myöhemmin.
Pimu ei taas aluksi ymmärätänyt, että pallon voisi tuoda myös takaisin. Vasta kun treenit olivat lopuillaan, syttyi Pimu tähän hullutteluun. Hauskaa se oli!
Tytöille oli ostettava heijastavat sadetakit. Alkaa olla vaarallista liikkua pimeässä ilman heijastimia.
Syysmuotia kuvassa
 
Kuin kaksi marjaa...
Saa nähdä, milloin ehdin seuraavaksi päivittää blogia. Meillä on muutto tulossa; tuntuu, ettei tavarat lopu pakkaamalla. Ihmeellisesti löytyy tavaroita, joita ei muistanut edes olevankaan...
Toisaalta odotan kovasti muuttoa maalle. Saan ehkä ihan ikioman pienen agilitykentänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti