tiistai 17. kesäkuuta 2014


Kisatunnelmia

SM agilityä Tampereella
 
Vuoden kohokohta, agilityn SM-kilpailut ovat ohi. Lähdimme oman seuran porukan kanssa matkaan jo perjantaina päivällä, koska useat meistä kisasivat perjantai-iltana. Koska kisat alkoivat jo klo 15, niin oli mentävä suoraan Hakametsän kentälle.
Pimu kisasi illalla vain yhden radan ja saimme odotella vuoroamme aina klo 19 asti. Tuomarina oli Johanna Wutrich; ensimmäinen hylly plakkarissa ja sitten hotellille, syömään ja nukkumaan.
 
Lauantaiaamu oli tosi kylmä ja tuulinen. Auton mittari näytti +9° ja vettä satoi. Päivän aikana oli käytävä vaateostoksilla, ettei tarvinnut palella.
Pimu juoksi medien ankkurina ja meidän kisa oli vasta klo 17.
Medien muut koirakot tekivät tuloksen ja meidän lähtiessä tekemään omaa osuuttamme, olimme sijalla 24. Rata oli mielestäni sujava yhtä pitkää kaarrosta lukuunottamatta. Sitten se tapahtui, toiseksi viimeisellä esteellä, nolla alla: oletin ja löysästi ohjaten itse hyllytin joukkueradalla. Kyllä meinasi itku päästä. Lopullinen sijoituksemme oli 29. Rata oli Katarina Wirkkalan käsialaa.
 
Sunnuntaina starttasin yksilökisan hyppyradalle numerolla 13, tuomarina Alen Marekovic. Aikamoisen pommiradan oli kroatituomari tehnytkin. Meillä finaalipaikka kaatui kahteen virheeseen. Toisesta vitosesta olen tuomarin kanssa erimieltä, mutta toinen oli ihan oikeutettu. Neljän esteen suoralla en vain ehtinyt enää neiti nopsajalan matkaan pituutta ohjaamaan, jonka ohi Pimu juoksi. Tyytyväinen täytyy kuitenkin olla, saimme sentään tuloksen. 
Ensi vuonna uusi yritys. Iitukin pääsee mukaan, ainakin kisaturistiksi. Ensi vuonna kisataan nimittäin Oulussa.
 
Viikonlopun aikana sain myös mukavia uutisia Lappeenrannasta, Otava oli käynyt Kotkan näyttelyssä. Arvostelutuomari oli puolalainen Aneta Dopierla. Tässä arvostelu: Good in size. Very nice head with good pigmentation and earrings. Good topline. Excellent tail. Enough bone. In movement a little bit wide front. SA ja vara cacib.
Otava on myös lonkkakuvattu jo pari kuukautta sitten; tulos lonkat A/A ja polvet 0. Hienoa ja onnittelut Lappeenrantaan vielä tätäkin kautta.
 
Osa Porskin joukkueesta

Telttakylä 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti