sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Äiti, mä syön sun alaleuan, jam-jam

Koko viime kesän olen juossut kisoissa vasen takareisi teipattuna. 
20.9 Kotkan kisoissa jalka oli huono, eikä juoksu enää tahtonut onnistua. Sunnuntaina menin kuitenkin Pimun sm-ryhmän treeniin ja vielä keskiviikkonakin. Kun ei usko, niin ei usko. 
Torstaina reisi oli jo niin kipeä, että oli tilattava aika ortopedille, joka sattumoisin oli myös urheiluvammoihin erikoistunut lääkäri. Magneettikuvauksessa selviää lopullinen syy, mutta oireet ovat kovasti tyypillisiä hamstring lihasten repeytymiseen. Hamstring lihasten repeäminen on yksi yleisimmistä urheiluvammoista.
Sormet ja varpaat ristiin, että kysymys olisi lievimmästä mahdollisesta asteesta.
Aina jotain; kun koira kulkee, niin ohjaaja ei.
Niin, paitsi, että toinen kooikkeri ei kulje. Päätin pitää nyt tauon Iitun kanssa. Ei kisoja vaan kovaa treeniä. Kotkan kisoissa Iitu otti virheet kepeille menossa. Molemmilla agiradoilla. Ihan, kuin se ei olisi ikinä nähnytkään pujottelukeppejä. Huh, huh, palaamme alkutilanteeseen eli verkot sisään menoon ja ulostuloon.
A radalta tuli kymppi;  keppivirheen lisäksi seisoin itse keinun edessä, josta siis kielto. 
B radalta vitonen kepeiltä ja hypäri hyllytettiin, kun neito kielsi putkilta. Pitää vaan muistaa se yksi askel enemmin kuin Pimun ohjaamisessa. 
Toisaalta on ollut kiva kisata ykkösissä, niin helppoa vielä ja kivoja ratoja.

Porkkanaperhe?
Syksyn sato on nyt meilläkin korjattu ja viimeiset porkkanat nostettu. Näis hauskoja porkkanoita syntyy, kun ei viitsi niitä ajoissa harventaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti