maanantai 20. heinäkuuta 2015Agipitsiä Raumalla 17-19.7.2015 
Aikaisin perjantaiaamuna lähdimme matkaa kohti majapaikkaamme Pyhärantaa. Sieltä oli pitsikisoihin matkaa yli 30 km, joten lähes suoraan matkasimme Raumalle.
Perjantai-iltana molemmilla tytöillä oli yksi rata. Tuomarina Nicolas Renauld Ranskasta. Radat olivat tosi haastavia; kova ihanneaika ja paljon "pommeja" radalla. 
Iitu aloitti ja kymppi radalta, jostain syystä pujottelu ei sujunnut. 
Kolmosten agirata oli vaikea; kova ihanneaika ja paljon pitkiä suoria. Pimu hyllytti tämän radan, koska en vaan ehtinyt ohjaamaan.
Lauantaiaamuna Iitulla oli ensin hyppyrata. Nicolas Renauld oli  suunnitellut radan, jonka Marjo Heino  tuomaroi. Tältä radalta neiti-Iitu otti vitosen hypyn kiellosta ja sijoittui kuitenkin kolmanneksi.
Toisen agirata oli Ritva Herralan käsialaa, eikä helppo ollenkaan. Iitu on kuuliainen ja ihmeen kaupalla neiti otti sertin tällä radalla ja nousimme kakkosiin.
Lauantain kisat Pimulla menivät hyllyiksi molemmat. Hilpi Yli-Jaskarin tuomaroima agirata oli hieno, mutta jostain syystä Pimuliini ohitti A-esteen ja astui putken päälle, siitä hyl. Ihan selvä ohjaajan hätiköintivirhe.
Lauantain hyppyrata kolmosille oli Nicolas Renauld suunnittelema. Liian kova ihanneaika tälle ohjaajalle ja hyl tuloksena. Pimu on taitava tyttö.
Sunnuntaina saimme nukkua hieman pidempääm Iitun luokkanousun takia. Ei muuta kuin tavarat kasaan ja matka kisapaikalle. Olimme koko porukka aivan väsyksissä huonosti nukutun yön jäljiltä.
Iitu aloitti kisaamisen. Taas kisasimme Nicolas Renauldin radalla, jonka Marjo Heino tuomaroi. Okserin rima putosi, sijoitus kolmas.  Aika hyvin ensikertalaiselta kakkosluokassa.
Toinen agirata oli Hilpi Yli-Jaskarin käsialaa ja Iitu otti ylivoimaisen voiton tältä radalta ja siitä hyvästä LUVA.
Pimu kisasi vasta iltapäivällä, joten kävimme tällä välin Rauman kierrosella mm. Poroholmassa.
Kolmosten agirata sunnuntaina oli myös ranskalaistuomari Nicolas Renauld käsialaa. Ihanneaika oli tosi tiukka; monet kisaajat sekä myöskin tuomarit  ihmettelivät; nopeus vai taito??
Pimu pysyi hyvin "hanskassa" ja ekalta agiradalta tuli 15 virhepistettä. Hyppyradalta Pimu teki nollaradan ja oli tuloksissa sijalla seitsemän. Mulla on hieno kooikkeri tai siis kaksi.

Poroholma
Ihanaa olla kotona.
Neiti-Iitu, tuore kakkosluokkalainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti