perjantai 10. elokuuta 2018

Agilityn JSP-kisa Pietarsaaressa kisattiin 4-5.8.2018

Ensimmäisen kerran osallistuin kisaajana para 3 luokkaan. 3 luokassa oli kaikkein suurin osallistujamäärä. Mua jännitti aivan kamalasti ja se tietty näkyi tekemisessä. Pimu sai hypätä minihyppyjä, kun hän on jo 9-vuotias.  Oli kuuma ja Pimu ei osoittanut minkäänlaista kiinnostusta mihinkään. Kun asettelin tytön ekan esteen taakse, niin johan räjähti. 
Ekalla radalla Pimu karkasi lähdöstä ja niinpä en ehtinyt kolmatta estettä ohjaamaan ja ohihan se tuli. Siitä vitonen. Olimme kuitenkin vitosella palkintopallilla toisella sijalla.
Toinen agilityrata kosahti kepeillä, mitenkään ei meinannut löytyä oikeaa aloitusta. Kymppi radalta ja yhteistuloksissa jäimme neljänniksi.Seuraavana päivä kisattiin senioreiden agilityn SM-mestaruudesta.
Hyppyradalta nollatulos, ei nopea ja olimme sijalla 12 ennen agilityrataa.
Agilityrata oli koko porukan neljänneksi nopein, mutta puomin kontaktilta tuli vitonen. Yhteistuloksissa jäimme sijalle 8.
Oikein kun kaivoin puukkoa haavassa ja laskeskelin tuloksia, niin sillä kontaktivitosella meiltä meni pronssimitali.
No jossitella voi, mutta muut oli parempia.


Aina kun oli mahdollista, me käytiin uimassa

Iitu jäi kotiin, kun kisasin Pimun kanssa Pietarsaaressa. Iitu sai erityiskohtelua ainokaisena lapsena kotona.
Iitun vatsa on kasvanut kovasti ja painoa on tullut tasaisesti lisää joka viikko. Iitu voi oikein hyvin, vaikka hieman kuumuus vaivaakin. Vauhti ei ole kauheasti hiljentynyt, vaikka H-hetkeen on enää vajaa kaksi viikkoa.
Kaikki täällä kotona on jo valmiina pentuja varten. Nyt vain odotellaan.
Uimassa käydään aina kun mahdollista. +30° oli lämmintä tänäänkin, niin kauppareisulla pulahdettiin Porvoon jokeen vilvoittelemaan. Tosin vesi oli lähes yhtä lämmintä, mutta sentään märkää ainakin.
Kotiin tulessa ampiainen oli päässyt sisään ja Pimu päätti napata sen. No huonostihan siinä kävi; huuli ja kieli alkoivat turvota. Soitto eläinlääkäriin ja apteekista ampikyytä lääkkeeksi. Näillä ohjeilla turvotus laski tosi nopeasti ja tyttö on ihan oma itsensä jälleen.


Pimun botoxEi kommentteja:

Lähetä kommentti