sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Ihana toukokuu. 
Kesä on jo ovella, mutta vieläkään en ole pystynyt treenaamaan, saatikka kisaamaan. Alkaa tuntua siltä, että sm-kisat meidän osalta vietetään katsomossa. 
Kirsi kisasi Pimun kanssa JAU-areenalla huhtikuun lopulla. Pimu teki hienosti töitä Kirsin kanssa kolmesta hyllystä huolimatta. Olivat nimittäin erittäin hyviä ratoja kaikki. Haasteena radoissa olivat pitkä alku-ja toisessa pitkä loppusuora, joka mentiin sitten edestä ja takaa. Eipä tainnut nollia tulla kuin parille koirakolle.
Iitun kanssa rally-toko jäi kesätauolle. Aloitin Iitun kanssa tokon ihan alkeista ihan itseni takia. En osaa opettaa sille oikeita "liikkeestä maahan" ym. juttuja.

Mökilläkin piipahdettiin äitienpäiväviikonloppuna. Koirat uivat tosi paljon ja nauttivat olostaan vedessä ja uusien hajujen maailmasta.

Kaikenlaisia juhlia ja kekkeitä olen elämässi järjestänyt, mutta leiri nuorille koiraharrastajille oli ihan uusi juttu. Oli kiva nähdä, kuinka nuorissa on potentiaalia koirineen vaikka mihin. Leirillä oli luentoja koirahieronnasta, tokosta ja flyballista. Leirillä tietysti kokeiltiin eri lajeja koirien kanssa; agilityä, rally-tokoa, flyballia ja tokoa. Yllättäen agility ja rally-toko olivat ne kovimmat jutut näille nuorille. Oli kiva leiri.

Jouduin käyttämään Pimua eläinlääkärissä viime perjantaina, sillä Iitu survoi Pimun terassinkaidetta vasten. Taas oli niin kiire ulos. Näin heti, että sitä sattui.  Pimu tulee silloin luokseni kuin sanoen, että auta, nyt sattuu.
Ell totesi kyynärässä ojennusvajetta ja lavan lihakset olivat jumiutuneet. Onneksi selvittiin hieronnalla ja muutamalla tulehduskipulääkkeellä.

Toukokuun helle hellii

Limu-Pimu valmiina aksaamaan

Hah-haa, sain uuden pallon. Isi ajoi vanhan ruohonleikkurilla silpuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti