lauantai 15. lokakuuta 2016

Tänään olen Iitua tutkinut, punninnut ja mitannut lämmöt. Kaikki tuntuu olevan kunnossa. Nyt on meneillään 53 päivä tiineyttä. Iitun rimpula on lihonut vain n. 1,6 kg, vaikka onkin saanut lisäruokaa jo jonkin aikaa. Iitu painoi tänään 13,2 kg.  Tämän viimeisen viikon tyttö saa syödä aina kun siltä tuntuu. 
Nyt huomaa, että vauhti alkaa hiipua ja Iitu makoilee mielellään rauhassa. Pentulaatikossa se on käynyt vain pyörähtämässä ja öisin se nukkuu peittoni alla niinkuin ennenkin. 
Ensi viikolla aion itsekin muuttaa pentuhuoneeseen, sillä Pimua tuntuu pentuhuone kiinnostavan enemmin kuin tulevaa äitiä. Muutenkin Pimu on alkanut "hoivata" Iitua, se käy tuon tuosta pesemässä lapsensa naamaa, nukkuu sitä lähellä ja varmaankin se jo aavistaa mitä on tulossa.
Minuakin hieman jo jännittää. Ensi viikko on koululaisten lomaviikko täällä meillä päin ja meidän luottoeläinlääkäri on reissussa. Saisivat pennut odottaa viikolle 43, jolloin saadaan oma lemmikkilääkäri apuun, jos häntä tarvittaisiin. No, kaikki "hätänumerot" ovat jo valmiina jääkaapin ovessa, lähestulkoon kaikkeen on varauduttu, joten hyvin kaikki menee.

Iitu huilailee lenkin jälkeen

Tässä näkyy kuinka hoikka vyötärö paisuu
Iitu ja hoitaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti