sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Agilityn SM kisaan valmistautumista

Tiukassa on nyt Pimun tuplanolla. Vielä huomenna 4.6 on meidän viimeinen yritys. 
Nollia tulee, mutta ei sitä kuuluisaa perättäisten ratojen tuplanollaa. Useampi kisa on ihan vain Pimun kanssa käyty, mutta kun ei, niin ei.
Iitun kisailmo lähti jo, sillä tytöllä  on nollat hallussa. Iitu pääsee elämänsä ekoihin SM yksilökisoihin. Oon kyllä aika ylpeä siitä.
Pimu kisaa ainakin PORSKin joukkueessa, jossa Iitu on varakoirana.

Meidän seura järjesti leirin nuorille koiraharrastajille Loviisan Strömforsissa. Olin siellä ohjaajana. Otin Iitun seuraneidiksi mukaan, koska meille tuli MEJÄ-kouluttaja Mäntsälästä kertoaan kuinka jälkeä tehdään. Jokainen koirakko pääsi myös kokeilemaan jäljestystä. 
Kepeästi siellä metsässä meni lähes koko päivä, mutta kyllähän oli koukuttava kokemus. Kouluttaja kehui Iitua luonnonlahjakkuudeksi. Koskaan ei olla edes kokeiltu lajia, mutta Iitu kulki jäljen perässä viivasuoraan, merkkasi "makuut" ja löysi helposti haavakon, joka oli tässä tapauksessa hirven sorkka. Tai siis onhan Iitu ihan omineen vetänyt hirven, peuran, ketun ja jänisten perässä ja ihan ilman lupaa. Sillä on riistaviettiä.
Nyt pitäisi vaan päästä treeniporukkaan, sillä tässä oli sitä jotain.

Iitun juoksua odotellaan edelleen. Voi hyvinkin olla, että tytöllä on ollut "hiljainen juoksu" jossain välissä, vaikka miten se olisi jäänyt minulta huomaamatta??? Tarkkailen ehkä liikaakin merkkejä. Pitkähän tuo juoksun väli on aina ollut...

Lämmintä on riittänyt ja koirat ovat päässeet lähes päivittäin kastautumaan. Ostin pihalle myös lasten altaan, joka onkin Pimun lempipaikka. 

Pimun lempipaikka

Välillä meressäkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti