sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Näin taasen kolme kuukautta vierähti ja uusi vuosikin alkoi. Edelleen yhtä laiska on tämän blogin kirjoittaja, ihan hävettää.

LISSU

Lokakuussa sain vihdoinkin Lissun virallisen silmätarkin hoidettua; puhtaat ja terveet silmät. Hyvä, hyvä. Pyysin samalla tämän kokeneen eläinlääkärin tutkimaan Lissun polvet ja kovasti hän ihmetteli miten aiempi tulos oli ykkösen polvet. Naureskellen totesi vain, että onpahan tyttö jumpannut!

Lokakuussa osallistuin Lissun kanssa myös Tampereella järjestettyyn agilityn para&seniorikoulutukseen. Saimme paljon vinkkejä suullisten käskyjen rakentamiseen ja kouluttaja oli tosi taitava.

Lokakuussa myös kisattiin. Helsingissä piipahdettiin HAU:n kisoissa parilla hypäriradalla, ei mainittavaa 2 x hyl.

Janakkalassa Myös 2 hyppyrataa, esteen ohituksesta vitonen ja toinen hyl. Tällä ohjaajalla pitäisi olla moottoroidut jalat Lissun kanssa. Iitu oli myös mukana ja yksi hyppyrata vain juostiin, sekin hyl ja ihan minun omasta ohjausvirheestä.

Itsenäisyyspäivänä Lissu pyörähti näytelmissä Valkeakoskella. Minulle ihan järkky kokemus, aivan liian pienet tilat. Maneesi, joka oli tupaten täynnä ihmisiä ja koiria. Kylmää ja aluksi myös pimeää, sillä maneesista hävisi sähköt!  Pidä siinä nyt turvavälejä. Koronapassi oli ensimmäistä kertaa käytössä.

IITU

Iitun kanssa on ollut vähän hiljaiseloa. Olemme osallistuneet yksityisiin valmennuksiin, kuukausi treenipaikkaa Iitulle en enää ottanut. 

PIMU

Meidän vanha rouva pääsi nosework kurssille. Vähän haastavaahan se on, koska Pimu on kuuro. Opetin sille uuden palkkiomerkkin, valon. Pimu on edelleen malttamaton ja jos ei heti ala tapahtua, niin se alkaa komentaa. Meidän nosework on mennytkin suurimman osan Pimu haukun kuunteluun.




Lissun "poikakaverin metsästys" on ollut kiivasta. Juoksuja odotellaan keväällä, mahdollisesti huhti-toukokuussa. Pariin kivaan kaveriin ollaan käyty tutustumassa, mutta mitään varmaa ei ole vielä. Etsintä/sukuselvitykset jatkuvat!

Koska edelleen Myrskymatalan penneleitä kysellään ja edelleen bloggaaja on laiska päivittelemään, niin päätin, että kennelimme Facebook ryhmä saa toimittaa blogin virkaa. Sinne tulee paljon useammin laitettua juttuja koirista ja niiden touhuista. Ken siis haluaa, voi pyytää liittymistä Myrskymatalan kooikkerit- FB ryhmään. Toki vastaan viesteihin, kyselyihin ja puheluihin. Myrskymatalan kooikkerit ryhmässä voi tutustua omien koirieni ja  kasvattieni elämään. 



1 kommentti:

  1. Hei
    Olen kiinnostunut pennuista, minne voin laittaa lisätietoa itsestäni?
    kati.ljungberg@gmail.com

    VastaaPoista