lauantai 9. joulukuuta 2017

MAXI-Pimu ja agikisoja....



Tasaiseen tahtiin olemme treenanneet ja kisanneet agilityssä. 
Iitulla on treeneissä vakiovuoro ja sen huomaa myös tuloksissa. 
Pimun kanssa käymme silloin tällöin valmennuksissa, mutta ehkä jokin ryhmäpaikka sillekin voisi olla hyväksi. Kisoissa huomaa, kuinka se "kuumuu" ja osaavana koirana se lukee omaa rataa ja unohtaa perässä laahustavan ohjaajan. Pimun kanssa olemme ottaneet luvattoman paljon virheitä ja hylättyjä ratoja.

Käytin koirat virallisessa mittauksessa Hyvinkäällä. Iitulle sattui mittaajatuomariksi Allan Matsson ja kerta mittauksella tyttö mitattiin mediksi, säkä niinkuin ennenkin 41-42cm. 
Pimu, joka on selvästi Iitua matalampi, mitattiin ensimmäisellä kerralla 42-43cm (tuomari Helin) ja Pimu piti vielä mitata uudestaan. Kolmelta eri tuomarilta oli saatava tulos. Matsson mittasi Pimun "nafti 40cm, kuten hän sanoi ja uusi tuomari Jessi Linden mittasi Pimun myös alle 40cm. Meidän tappijalka Pimu on nyt virallisesti medi, säkä 40-41cm. Tästä Pimu on saanut nyt lisänimen maxi-Pimu.
Kisasimme myös samalla keikalla:
Iitun viimeinen aginolla ja osallistuminen SM-kisoihin on mahdollista
Pimulta puuttuu vielä se tuplanolla, että saisimme osallistua SM 2018 agilitykisoihin. Toivottavasti saisimme olla terveitä ja pystyisimme osallistumaan vielä kerran sm-kisoihin.

Tytsät treenaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti